LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Aanval uit de Ruimte. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Aanval uit de Ruimte

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Aanval uit de Ruimte" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Aanval uit de Ruimte te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een premiejager, die door de Verenigde Ruimtenaties is ingehuurd om voortvluchtige criminelen op te sporen. Je volgende klus is in een afgelegen zonnestelsel genaamd Menoetius. Hier moeten jij en je huurlingen op vijf verschillende planeten op zoek naar intergalactische boeven. Het doel van het spel is simpel: de boeven en hun handlangers uitschakelen zonder zelf gewond te raken of zelfs gedood te worden. De manier waarop je dit doel bereikt, is alleen een stuk minder makkelijk... Probeer om zo veel mogelijk punten te behouden: degene die als eerste op nul staat, verliest. Plaats je eenheden door ze vanuit de linker benedenhoek naar jouw deel van het slagveld te slepen (binnen de witte stippellijnen). Als je alle eenheden strategisch hebt geplaatst, klik je op de groene 'End Turn'-knop. Kies de knoppen bovenaan of onderaan het slagveld om de richting te bepalen waarin je eenheden lopen. Iedere ronde duurt 10 seconden: hierna kun je weer nieuwe eenheden plaatsen, waarna je weer op End Turn klikt. Veel plezier in dit turn-based verdedigingsspel!

Spelbesturing

Dit verdedigings- en strategiespel speel je met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/orbital_onslaught.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Aanval uit de Ruimte Little Game