LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Alien alarm. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Alien alarm

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Alien alarm" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Alien alarm te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Die vervelende aliens ook! Ze hebben een aantal mensen ontvoerd naar de ruimte. Om ze te redden ga jij samen met een legertje de ruimte in. Je kunt soldaten alleen laten opereren, maar ook in teamverband. Ruim alle buitenaardse wezens uit de weg, red de mensen en zorg dat je eigen mensen niet geraakt worden! Om je troepen uit te breiden, heb je edelstenen nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te schieten en de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Druk op G als je soldaten wilt groeperen of juist onafhankelijk van elkaar wilt laten vechten. Met T kun je achtergebleven eenheden teleporteren naar je huidige plaats. Met het plus- en minteken kun je wisselen van eenheid.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/city-siege-4-alien-siege.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Alien alarm Little Game