LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Arcane Arena. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Arcane Arena

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Arcane Arena" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Arcane Arena te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!

Spelbesturing

Bewegen doe je met WASD. Gebruik de toetsen 1-6 om een spreuk te selecteren en klik om een toverspreuk los te laten op je vijanden. Druk tegelijkertijd op de spatiebalk en op WASD als je heel hard wilt rennen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_base/arcane-arena.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Arcane Arena Little Game