LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Bezopen zombies 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Bezopen zombies 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Bezopen zombies 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bezopen zombies 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Hier is het langverwachte vervolg op 'Bezopen zombies'! Dit spel speelt zich af aan de Mexicaanse grens. Een hele zombie-invasie steekt de grens over, en er zijn nog maar weinig mensen over die de strijd durven aan te gaan. Jaqueline en Miguel zijn twee dappere bestrijders van het zombiekwaad dat zich door het hele gebied heeft verspreid. Kies je personage en ga de strijd aan met de meedogenloze zombies! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WAD om te bewegen en de linker muisknop om te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/tequila-zombies-2.swf " allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Bezopen zombies 2 Little Game