LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Buiten schot. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Buiten schot

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Buiten schot" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Buiten schot te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In een gevecht tussen twee of meerdere sluipschutters ga je proberen om je vijand(en) uit te schakelen. Blijf zelf buiten schot en verzamel alle wapens die je maar kunt vinden! Wees op je hoede, want aanvallen kunnen uit onverwachte hoeken komen...

Spelbesturing

Gebruik A en D of de linker en rechter pijltjestoetsen om naar links en rechts te lopen. Schieten doe je met de muis en granaten werpen doe je met de spatiebalk. Druk op C of Ctrl om te kruipen. Houd S ingedrukt om van trappen of platforms te springen. Druk op W om over obstakels te springen en om een ladder te pakken. Druk op F om een wapen op te pakken en gebruik Q om tussen je verschillende wapens te wisselen. Druk op R om je wapen te herladen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/intruder-combat-training-v3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Buiten schot Little Game