LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Chrome Wars Arena. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Chrome Wars Arena

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Chrome Wars Arena" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Chrome Wars Arena te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel speel je een robot die zich een weg moet vechten door 6 arena's, gevuld met 50 verschillende vijanden. Je doel is om nummer 1 in de Battledome te worden, de arena waar alle robots in de toekomst vechten of gevechten bekijken. Versla andere robots, verdien geld, vervang je eigen onderdelen, en word de sterkste en beste vechter in de Battledome!

Spelbesturing

Je speelt het spel met je muis. Selecteer tijdens het spel eerst je robot. In de lobby kan je naar de botshop waar je onderdelen kan kopen voor je robot. Je kan ook vanuit de lobby een gevecht beginnen of kijken waar je op de tournamentladder staat. Gebruik tijdens een gevecht ook je robotschild en reparatiekits om het langer uit te houden.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/chrome-wars-arena.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Chrome Wars Arena Little Game