LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Codenaam Indigo. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Codenaam Indigo

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Codenaam Indigo" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Codenaam Indigo te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je majoor heeft je opgedragen om een gevaarlijk kopstuk van de vijandige troepen op te sporen. Het is je tot nu toe altijd gelukt om zulk soort missies te volbrengen, dus vol vertrouwen ga je ook deze keer weer de woestijn in. Gaat het je lukken om het er zelf levend vanaf te brengen in dit vuurgevecht?

Spelbesturing

Klik om te schieten. Druk op de spatiebalk om een granaat te werpen. Met A ga je naar links, met S hurk je en met D ga je naar rechts. Als je S met A of D combineert, rol je over de grond: handig om kogels te ontwijken!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/war_game/codename-indigo.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Codenaam Indigo Little Game