LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Counter Terror. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Counter Terror


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een tactisch actiespel waarin je in een gebouw met meerdere verdiepingen vecht tegen domme maar gevaarlijke vijanden. Het principe is simpel: schiet, maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Wanneer je gehurkt zit, kan de vijand je niet zien en ben je veilig. Schiet omhoog, omlaag, opzij of werp granaten om iedereen die jou in de weg loopt, uit te schakelen! Je kunt het spel in je eentje spelen of met twee spelers, in verschillende moeilijkheidsgraden.

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op het pijltje omhoog als je je geweer omhoog wilt richten en op het pijltje omlaag tijdens een sprong om omlaag te schieten. Hurken doe je door het pijltje omlaag in te drukken. Druk op X om te schieten en op Z (of W, bij een AZERTY-toetsenbord) om te springen. Wil je een voorwerp gebruiken (bijvoorbeeld een granaat werpen), dan druk je op C. Wil je van voorwerp wisselen, dan druk je op S.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/counter_terror.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Counter Terror Little Game