LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Days 2 Die. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Days 2 Die

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Days 2 Die" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Days 2 Die te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je wordt belaagd door zombies. Je kunt blokkades opzetten om ze even af te houden, maar je moet ze wel allemaal afschieten. Voor je naar het volgende level gaat kun je upgrades kopen, zoals munitie en betere wapens, maar ook huurlingen die met je meevechten. Klik dan op de huurling, zodat hij blijft staan of je volgt. Succes!

Spelbesturing

Gebruik WASD om te sturen, Spatie om te springen en de muis om te richten en te schieten. Met I open je je inventarislijst, met E repareer je kapotte barricades en met 1-4 kies je je wapen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/days_2_die.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Days 2 Die Little Game