LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel De Beslissing. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

De Beslissing

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "De Beslissing" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om De Beslissing te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Er is een zombieinvasie gaande, en langzaam veranderen alle steden in zombiekolonies. Er zijn maar weinig soldaten die de moed hebben om de zombies te lijf te gaan. Jij bent één van hen en je gaat proberen om zo veel mogelijk zombies te doden, zodat er weer menselijk leven mogelijk is in de verlaten steden...

Spelbesturing

De soldaat volgt je muiscursor. Gebruik de muis om te richten en te schieten. Druk op de spatiebalk als je even stil wilt staan om beter te kunnen richten. Met W en S kun je de afstand tussen je soldaat en de cursor verkleinen of vergroten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/decision.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - De Beslissing Little Game