LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel De Sniper. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

De Sniper

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "De Sniper" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om De Sniper te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

6 Juni 1944, D-day, de geallieerden arriveren aan de Normandische kust. Dagen daarvoor was er al een groep Britse parachutisten geland, om het terrein voor te bereiden en Duitse doelwitten te vernietigen. Jij bent één van die parachutisten. Je tijd om alle doelwitten te vernietigen is beperkt, en is zichtbaar in de witte balk. De rode balk laat zien wanneer de vijandige sluipschutters hun vizier op je richten. Zorg dat je eerst alle sluipschutters vindt en probeer ze dan allemaal te doden om zo naar het volgende level te komen.

Spelbesturing

Klik op de linker muisknop om te schieten en gebruik de spatiebalk om door je vizier te kijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/the-sniper.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - De Sniper Little Game