LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel De wraak van de asteroïde. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

De wraak van de asteroïde

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "De wraak van de asteroïde" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om De wraak van de asteroïde te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze keer ben jij de asteroïde en moet jij alle ruimteschepen, die je tot gruis schieten, vernietigen door ertegenaan te botsen. Verzamel bonussen en bondgenoten, en kies voor elk level de beste bonus om meer ruimteschepen, mijnen en zo te vernietigen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te sturen en ZXC om je 'allies' te sturen: Z om ze dichterbij te halen, X om ze verder weg te sturen en C om ze los te maken. Je kunt ook met de muis sturen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/asteroids_revenge_3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - De wraak van de asteroïde Little Game