LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel De wraak van Rodriguez. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

De wraak van Rodriguez

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "De wraak van Rodriguez" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om De wraak van Rodriguez te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Robot Rodriguez is kwaad en zint op wraak. Dat ga je meemaken wanneer hij tegen andere robots vecht!

Spelbesturing

Gebruik S om met je zwaard te slaan, op A om met je vuist te slaan, en combineer de pijltjes naar rechts (twee keer drukken) met S om een maaiende beweging met je zwaard te maken. Druk twee keer op de pijltjes naar rechts en daarna op A en je wordt even onzichtbaar. Twee keer op de pijltjes omlaag en daarna A zorgt ervoor dat je met speciale gevechtsballen kunt gooien. Wanneer je op A drukt wanneer je bij een vijand staat, sla je deze een eind weg.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/robo_slug/rodriguezrevenge.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - De wraak van Rodriguez Little Game