LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Destructodog 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Destructodog 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Destructodog 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Destructodog 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het zal je maar overkomen: als hond belanden in een stad vol gewapende katten. Eentje kan je nog wel aan, maar honderden? Gelukkig ben je gewapend en heb je allerlei technische snufjes, zoals een jetpack, tot je beschikking. Baan je al vechtend een weg door deze kattenstad waar het niet pluis is voor een hond als jij!

Spelbesturing

Klik om te schieten. Bewegen doe je met A en D of met de linker en rechter pijltjestoetsen. Houd W of het pijltje omhoog ingedrukt om je jetpack te gebruiken (en hiermee te vliegen) en op S of op het pijltje omlaag als je wilt hurken. Met Q of E kun je van wapen wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/demolish/destructo_dog_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Destructodog 2 Little Game