LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dodelijk gif 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dodelijk gif 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dodelijk gif 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dodelijk gif 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Op de aarde is een alleenheerschappij ontstaan van een op geld beluste onderneming die alle bronnen van energie en grondstoffen in handen heeft gekregen. In het begin ging dit heel geleidelijk, maar naarmate het succes vorderde, veranderde alles steeds sneller. De verzwakte concurrenten van dit meedogenloze bedrijf, besluiten om hun krachten te bundelen. Ze vragen jou om binnen te dringen in de geheime basis van de vijand, ver van de bewoonde wereld. Je bent vastbesloten om deze missie te volbrengen, want zo kan het niet langer doorgaan! Volg de instructies binnen in de game om te kijken hoe je je doel kunt bereiken.

Spelbesturing

Dit spel speel je hoofdzakelijk met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/deadly_venom_origins.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dodelijk gif 2 Little Game