LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dodenstad verdedigen. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dodenstad verdedigen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dodenstad verdedigen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dodenstad verdedigen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Verdedig jouw dodenstad tegen vijandige aanvallen. Kies een eenheid en voer hier een aanval op uit. Ook kun je tijdens de 'tactische pauze' toverspreuken gebruiken om de vijand uit de buurt te houden. Hoe meer aanvoerders je doodt, hoe meer skillpoints je verdient, waarmee je troepen kunt inhuren voor je eigen leger.

Spelbesturing

Klik op een eenheid om hem te selecteren. Kies dan de aanval: druk op A om alle troepen te selecteren, Q om alleen de naastgelegen eenheid aan te vallen, R om de selectie weer te verwijderen en E om je troepen weer terug te laten keren naar hun oorspronkelijke positie. Gebruik 1-4 om een toverspreuk te selecteren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/necropolis-defense.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dodenstad verdedigen Little Game