LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dogfight SIM. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dogfight SIM

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dogfight SIM" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dogfight SIM te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dogfight SIM is een duizelingwekkend vliegspel waarin jij een gevechtsvliegtuig bestuurt en de vijand uit de lucht moet proberen te schieten. Probeer om zelf zo lang mogelijk te blijven vliegen!

Spelbesturing

Je kunt het vliegtuig zowel met de muis als met het toetsenbord besturen. Druk op de linker muisknop of op Ctrl om je machinegeweer te gebruiken of om bommen te werpen. Druk op Tab om tussen de normale camera en de 'bommencamera' te wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/air_strike/dogfight_sim.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dogfight SIM Little Game