LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dragon Defense. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dragon Defense

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dragon Defense" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dragon Defense te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een jong draakje dat als doel heeft om zijn dikke, luie vader te beschermen tegen de vijanden die hem aan willen vallen. Verzamel voorwerpen en gooi ze een eind weg. Je kunt alles pakken, behalve 'bazen'. Probeer om zo veel mogelijk geld te verzamelen! Je kunt huursoldaten inzetten om het smerige werk voor je op te knappen, en deze huursoldaten kun je ook trainen. Ook het draakje kun je upgraden, met behulp van de icoontjes met een drakenpoot erop.

Spelbesturing

Gebruik je muis om de draak te besturen. Klik om items te pakken. Laat de linker muisknop los om de voorwerpen een eind weg te gooien.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/red_dragon_rampage.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dragon Defense Little Game