LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Drakken's Schuilplaats. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Drakken's Schuilplaats

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Drakken's Schuilplaats" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Drakken's Schuilplaats te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dr. Drakken is van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in Middleton! Help het Possible-team om in zijn geheime schuilplaats binnen te dringen, om zo achter zijn snode plannen te komen. Pas op voor Dr. Drakkens handlangers en de laserstralen. Met de Kimmunicator kan je wisselen tussen Kim en Ron, door op de K te drukken. Verzamel energie om meer punten te scoren!

Spelbesturing

Besturing Kim: druk twee keer op de linker- of rechterpijltoets om een sliding te maken. Gebruik de spatiebalk om Kims grijphaak te gebruiken. Besturing Ron: druk op het pijltje omhoog om een dubbele sprong te maken. Gebruik de spatiebalk om Rufus in te zetten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/drakkens_lair.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Drakken's Schuilplaats Little Game