LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Duivelse druppeltjes. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Duivelse druppeltjes

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Duivelse druppeltjes" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Duivelse druppeltjes te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een klein duiveltje is op jacht naar groene druppels. Help jij hem om ze allemaal te verzamelen? Kijk hierbij uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk. Wanneer je vastzit, kun je proberen om verder te komen in een andere dimensie.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Springen doe je met het pijltje omhoog; als je extra hoog wilt springen, druk je twee keer op dit pijltje. Druk op de spatiebalk om naar een andere dimensie te gaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/demon-shift.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Duivelse druppeltjes Little Game