LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Evilgeddon Spooky Max. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Evilgeddon Spooky Max

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Evilgeddon Spooky Max" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Evilgeddon Spooky Max te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In deze spookstad is het niet pluis, dat voel je meteen. Wanneer je in je eentje over straat loopt, komen er steeds meer zombies en skeletten op je af, met kwade bedoelingen. Het is aan jou om je te verdedigen met allerlei verschillende wapens! Zombies zijn traag en gemakkelijk uit te schakelen. Skeletten zijn redelijk snel en gemakkelijk uit te schakelen. Spoken zijn niet gevaarlijk en dragen items bij zich die je hard nodig zult hebben in dit gevecht. Probeer zo veel mogelijk zombies en skeletten uit te schakelen om geld te verdienen waarmee je upgrades kunt uitvoeren.

Spelbesturing

Bewegen doe je met WASD en schieten doe je met de linker muisknop. Drup op 1, 2 of 3 of op de spatiebalk om een wapen te pakken. Met Q kun je een nieuwe wave laten beginnen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/evilgeddon_spooky_max.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Evilgeddon Spooky Max Little Game