LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Geen paniek. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Geen paniek

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Geen paniek" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Geen paniek te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze eenogige aliens waren aan het chillen toen opeens een gemene professor met door hem gebouwde robots hun kasteel kwam bestormen. Natuurlijk laten ze zich niet zomaar overmeesteren, en ze doen dan ook hun best om alle robots kapot te schieten voordat deze het kasteel bereiken! Dit spel kun je in de 'regular' of 'survival'-modus spelen, en daarbinnen ook nog eens in de makkelijke, normale of moeilijke modus.

Spelbesturing

Gebruik WASD om te bewegen. Druk op de linker muisknop om te schieten. Met 1-6 verander je van wapen. Druk op de spatiebalk om in of uit een gevechtskoepel te stappen wanneer je daar dichtbij staat. Met P onderbreek je het spel.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_base/dont_panic.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Geen paniek Little Game