LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Geestengevecht. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Geestengevecht


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een geest genaamd Lugh krijgt van de godin Morrigan een harnas, en hij gaat op weg om zijn vrouw te redden. Voordat het zo ver is, moet hij onderweg, in het Sidhe-bos, allerlei vijanden verslaan. Om te beginnen de vogelverschrikker... Je zou verwachten dat hij hierbij zijn zwaard moet gebruiken, maar niets is minder waar: hij moet zijn hersens gebruiken, en jij gaat hem hierbij helpen! Verschuif de runentekens zo, dat je drie tekens van dezelfde kleur op een rij krijgt. Klikken op drie rode tekens vergroot je gezondheid (kracht), klikken op drie blauwe verbetert je wapenrusting en klikken op drie groene verhoogt je energiepeil. Wanneer je aanvalt (door drie rode tekens weg te klikken) of je wapenrusting uitbreidt, gaat je energiepeil wel achteruit, dus probeer om alles in evenwicht te houden.

Spelbesturing

Gebruik de spatiebalk om de rijen runentekens te draaien (horizontaal of verticaal). Klik om de runentekens te laten verdwijnen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/magical_battle/spirit_fencer.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Geestengevecht Little Game