LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Getekende oorlog 3. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Getekende oorlog 3

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Getekende oorlog 3" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Getekende oorlog 3 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Bestuur je gevechtsvliegtuig en schiet zo veel mogelijk vijanden uit de lucht! Zodra je een vijandelijk vliegtuig hebt neergehaald, kun je de muntjes pakken. Af en toe verschijnen er ook powerups en herstelitems, waarmee je een extra leven krijgt. Dat is geen overbodige luxe, want je wordt steeds meer en steeds heftiger onder vuur genomen!

Spelbesturing

Dit spel speel je met de muis of met het toetsenbord. In dit laatste geval druk je op E om WASD om te bewegen en op K om te schieten. In beide gevallen druk je op E om een bom te werpen en op F om de autofire te activeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/raiden_x/notebook-wars-3-v4.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Getekende oorlog 3 Little Game