LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Giftige aarde. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Giftige aarde

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Giftige aarde" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Giftige aarde te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De aarde is niet meer wat ze ooit was. Na een invasie vanuit de ruimte hebben de aliens een waar bloedbad aangericht en de lucht compleet vergiftigd. Alleen diegenen die op tijd een schuilplaats hebben kunnen vinden, hebben de invasie overleefd. Jij bent één van hen! Je gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Zoek naar overlevenden om ze te redden: ze zullen met je meevechten wanneer ze zijn opgeknapt. Als je je het kunt veroorloven, geef de 'herstelpakketten' dan ook aan hen: zo zijn ze er sneller bovenop en kunnen ze je sneller helpen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en te richten. Druk op de spatiebalk als je een handeling wilt uitvoeren. A = schieten, S = springen of dingen loslaten, S + S = dubbele sprong, R = wapen herladen, Q = wisselen van wapen, E = eten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/earth_taken.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Giftige aarde Little Game