LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Het hart van de samoerai 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Het hart van de samoerai 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Het hart van de samoerai 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Het hart van de samoerai 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.

Spelbesturing

Beweeg de samoerai met de pijltjestoetsen. Druk op Z om je werpster te gooien en op X om aan te vallen. Druk op de spatiebalk om een aanval te blokkeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/ninjaman/samurai_heart_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Het hart van de samoerai 2 Little Game