LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Humaliens Battle. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Humaliens Battle

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Humaliens Battle" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Humaliens Battle te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In deze side-scrolling strategiegame is het de bedoeling dat je je eenheden zo veel mogelijk uitbreidt, en zo veel mogelijk vijandige eenheden uitschakelt. Probeer om de basis van je vijand te vernietigen, voordat hij de jouwe uitschakelt! Voordat je begint te spelen, kies je of je als mens of als alien de strijd wilt aangaan. Dan kies je je het soort gevecht. Modus 1 = vooral land, modus 2 = vooral water, modus 3 = vooral lucht, modus 4 = zowel land, water als lucht. Er zijn verschillende upgrades mogelijk: je kunt je skills, je level en je basis upgraden. Veel plezier en succes!

Spelbesturing

Gebruik de linker muisknop of druk op 1-7 om eenheden te selecteren, te creëren of te trainen. Druk op de linker en rechter pijltjestoetsen of op A en D om opzij te scrollen. Druk op P om het spel te onderbreken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/humaliens_battle.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Humaliens Battle Little Game