LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Kattengod vs Zonnekoning 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Kattengod vs Zonnekoning 2


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De strijd tussen de Kattengod en de Zonnekoning is nog in volle gang. Het spel speelt zich af in het oude Egypte, waar een toren wordt gebouwd voor de Zonnekoning. In ieder level krijg jij, god van de katten, een aantal doelen die je moet zien te halen. De toren mag niet afgebouwd worden dus je moet zo veel mogelijk Egyptische slaven doden door er vuurballen op af te schieten. Er zijn niet alleen slaven, maar ook soldaten, boogschutters, priesters, handwerkers, priesteressen, geesten, jakhalzen, vliegende soldaten, mummies en natuurlijk de Zonnekoning zelf, je grote vijand! Er vliegen ook gouden scarabeeën rond: probeer deze te raken voor een extra hoge score! Na ieder level krijg je de mogelijkheid om je punten te besteden aan upgrades, zodat je je overlevingskansen vergroot. Je kunt dit spel alleen spelen, maar ook met zijn tweeën.

Spelbesturing

Vuurballen volgen je muiscursor automatisch. Klik om er een te laten vallen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/magical_battle/cat_god_vs_sun_king_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Kattengod vs Zonnekoning 2 Little Game