LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Kelder vol zombies. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Kelder vol zombies

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Kelder vol zombies" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kelder vol zombies te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent helemaal alleen in het donker, en wilt maar één ding: terug naar het licht. Er komen allerlei enge zombies met sikkels op je af. Probeer ze uit te schakelen door op ze te schieten en vecht je een weg door het duister, op weg naar het licht!

Spelbesturing

Om het spel te starten, moet je, nadat je op 'play' hebt geklikt, nog een keer op de linker muisknop drukken. Er staat dat je op elke willekeurige toets kunt drukken, maar dat werkt niet. Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen, de muis om te schieten, 1-8 of het scrollwieltje om van wapen te wisselen en R om opnieuw te beginnen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/the_cursed_beneath.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Kelder vol zombies Little Game