LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Laatste wens. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Laatste wens

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Laatste wens" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Laatste wens te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een schurk heeft het penseel van de tekenaar gestolen om hiermee een heel leger te tekenen. Dit wil de tekenaar natuurlijk niet. Daarom heeft hij een poppetje getekend, genaamd Hero, om zijn penseel weer terug te vinden. Ga je mee op avontuur met Hero? Je kunt dit spel spelen in de Story- of Survivalmodus.

Spelbesturing

Gebruik W om te springen, A en D om te lopen, Z en C om te slaan, S om over een barrière te komen en X om geteleporteerd te worden. Maar er is nog veel meer: met F kun je het spel vertragen, met R begin je opnieuw, met Q en E ga je naar het volgende of vorige wapen, met 1-7 kun je je wapen aanpassen en met T kun je het menu openen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/the_final_deathwish.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Laatste wens Little Game