LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Monsters tegen corruptie. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Monsters tegen corruptie

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Monsters tegen corruptie" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Monsters tegen corruptie te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Glowinwood is een oerbos waar vriendelijke geesten wonen, die ook een goede band hebben met een aantal mensen uit de stad. Jij bent één van die mensen. In de stad woont ook een een berucht zakenman, Lupen Tintain, die het bos graag in zijn bezit zou willen hebben omdat er olie in de grond zit. Dankzij corrupte ambtenaren is het Lupen gelukt om Glowinwood als hoofdprijs in te zetten bij een monstergevecht. Train jouw monstertjes en zorg ervoor dat ze Lupens monsters verslaan, zodat het bos behouden blijft! In de 'Skills management'-zone kun je je monsters uitrusten met verschillende actieve en passieve vaardigheden. In de 'Combat zone' kun je het gevecht aangaan en in het 'Food' gedeelte kun je je monster te eten geven. Iedere soort voedsel heeft zijn eigen effecten.

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit vechtspel te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/magical_battle/rawr.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Monsters tegen corruptie Little Game