LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Moonhex. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Moonhex

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Moonhex" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Moonhex te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij gaat op weg naar het oosten om een schat te vinden die vrede en welvaart brengt in jouw land. Velen voor jou hebben dit al geprobeerd, maar niemand is ooit levend teruggekeerd... Onderweg moet je vechten tegen oude goden. Sommigen kun je met je zwaard de baas, anderen zul je moeten doden door erbovenop te springen. Hou je mana goed in de gaten!

Spelbesturing

Let op: wanneer je het introductieverhaal en de instructies leest, moet je niet op 'next>play' klikken, maar op 'continue' (in het midden), anders ga je het spel uit. Bewegen doe je met de muis. Klik om te slaan. Druk op de spatiebalk of op X om te springen. Twee keer drukken = dubbele sprong. Klikken na een dubbele sprong = meerdere goden tegelijk pletten. Dit kost mana!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hit/moonhex_.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Moonhex Little Game