LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mutants in gevecht. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mutants in gevecht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Mutants in gevecht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mutants in gevecht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Over de hele wereld worden mutantgevechten georganiseerd: de European cup, de American cup, de Latin cup, de African cup en de Asian cup. De winnaars van al deze wedstrijden nemen deel aan de World cup, een spectaculaire afsluiting! Bouw je eigen gemuteerde hond en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint, speel je nieuwe genen vrij, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht.

Spelbesturing

Versleep de verschillende genen (rechter venster) naar het DNA-venster en klik op 'mutate' om een mutant te creëren. Klik tijdens het gevecht op de aanval (of verdediging) die je wilt uitvoeren, links onderaan in het scherm.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/magical_battle/mutant_fighting_cup.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mutants in gevecht Little Game