LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Nucleaire ontsnapping. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Nucleaire ontsnapping

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Nucleaire ontsnapping" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Nucleaire ontsnapping te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een nucleaire aanval treft jouw land en er zijn al miljoenen slachtoffers gevallen. Eén stad lijkt de dans nog te ontspringen, maar niet voor lang meer: er zijn al kernwapens vanuit de lucht op weg om ook jouw stad te verwoesten. Je hebt twintig monstertrucks, waarmee mensen kunnen ontsnappen. Hoeveel kun je er op tijd uit de stad laten ontsnappen? Je kunt kiezen voor de 'autodrive' of de 'manual' optie. De eerste is makkelijker, de tweede voegt een extra uitdaging toe aan het spel.

Spelbesturing

Autodrive: gebruik de muis om op doelwitten te schieten om zo een weg te banen voor je monstertruck. Manual: W / pijltje omhoog = rijden, S / pijltje omlaag = remmen en keren, A en D / linker en rechter pijltjestoets = naar voren of achteren laten hellen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hills_racer/nuclearoutrun.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Nucleaire ontsnapping Little Game