LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Oorlog in Beneril. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Oorlog in Beneril

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Oorlog in Beneril" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Oorlog in Beneril te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De inwoners van Beneril maken zich klaar voor de strijd, om zich te verdedigen tegen de demonen. Zorg dat je al je soldaten naar de overkant van het slagveld krijgt en houd de vijand tegen! Alleen wanneer de pijl geel of blauw is, kan je een soldaat naar het slagveld verplaatsen. Voor iedere man die je naar de overkant loodst, verplaatst de balk bovenin naar rechts. Je kunt kiezen of je als mens, als elf, als Ork uit het Zuiden, als boself, als Ork uit het Noorden, als zombie, als Westerling, of als bergtrol wilt vechten. Na ieder level kun je je leger uitbreiden. Maak je keuze en laat het gevecht beginnen!

Spelbesturing

Gebruik W en S of het pijltje omhoog en omlaag om je soldaten te verplaatsen. Linker / rechter pijltjestoetsen = soldaat kiezen. Spatiebalk = soldaat in slagveld plaatsen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/war_game/warlords_epic_conflict.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Oorlog in Beneril Little Game