LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Oorlog zonder einde. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Oorlog zonder einde

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Oorlog zonder einde" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Oorlog zonder einde te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit uitvoerige verdedigingsspel moet je allerlei loopgraven, bunkers en anti-tank raketten bouwen om verscheidene golven van aanvallende vijandelijke soldaten tegen te houden. Kies het verdedigingsmiddel dat je wilt gebruiken, zoek er een plek voor achter je linie, draai het, plaats het en zet er soldaten in. Er zijn ook upgrade- en reparatieopties. Als je klaar bent met het bouwen van je fort, kun je op 'Ready' klikken. Succes!

Spelbesturing

Gebruik WASD om te bewegen. Druk op Q en E om tussen je soldaten en torens te wisselen en G en F om van wapen te wisselen. Druk op Spatie om enkele eenheden aan te sturen. Je kunt de besturing veranderen onder 'Options'.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/endless_war_defense.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Oorlog zonder einde Little Game