LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Padvindergevecht. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Padvindergevecht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Padvindergevecht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Padvindergevecht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een zombieridder die in een bos woont, en die er niet van houdt om gestoord te worden. Opeens komt er een hele horde padvinders het bos in, en het lijkt wel of ze op zoek zijn naar jou! Je bent niet gediend van dit onverwachte en ongewenste bezoek, en besluit om tot de aanval over te gaan! Na ieder level kun je je wapens en uitrusting upgraden.

Spelbesturing

Gebruik de spatiebalk om aan te vallen, de pijltjestoetsen om te bewegen, te springen en te duiken, en 1-7 of Z-M om van wapen te wisselen. Door op P te drukken, onderbreek je het spel.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/street_fight/staggy_the_boyscout_slayer_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Padvindergevecht Little Game