LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Rij voor je leven 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Rij voor je leven 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Rij voor je leven 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Rij voor je leven 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je helikopter begeeft het midden in de woestijn, uitgerekend in een gebied waar het stikt van de zombies. Je besluit om je reis per auto voort te zetten, al weet je dat dat een riskante onderneming wordt: in de woestijn word je omgeven door zombies. In het begin van je reis heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij je bestemming!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om je auto te besturen; pijltje omhoog = gas geven, pijltje omlaag = remmen. Linker en rechter pijltjestoetsen = naar achteren of naar voren overhellen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/earn_to_die_2012.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Rij voor je leven 2 Little Game