LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Road of The Dead. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Road of The Dead

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Road of The Dead" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Road of The Dead te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent in Evans City, een langgerekte stad van wel 60 km lang. De stad is lang geleden door militaire afgesloten van de buitenwereld en nu 'leven' er alleen nog zombies! Dit spel heeft vier levels: The Great Escape, Highway to Hell, Dead on Time en Police State. In het eerste level moet je proberen om zo snel mogelijk deze geïsoleerde stad te verlaten. Zombies zullen proberen je tegen te houden. In het tweede level wordt het al een stuk moeilijker. In het derde level moet je zo veel mogelijk zombies doden om tijdwinst te behalen en in het vierde level vecht je tegen het leger!

Spelbesturing

Gebruik W om gas te geven, S om te remmen, A om naar links te sturen en D om naar rechts te sturen. In de Opties kun je de besturing veranderen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/road-of-the-dead.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Road of The Dead Little Game