LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Rood Racekonijn. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Rood Racekonijn

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Rood Racekonijn" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Rood Racekonijn te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De uitvinder heeft een onverwoestbare auto gemaakt. Deze auto is niet kapot te krijgen - of misschien toch? Het racekonijn mag hem testen. Als hij het voor elkaar krijgt de auto total loss te rijden, krijgt hij een kusje van het konijnenmeisje waar hij verliefd op is.

Spelbesturing

Gebruik de spatiebalk om de race te beginnen. Gebruik de pijltjestoetsen naar boven en beneden om de auto te besturen en naar links en rechts om je gekochte trucjes te kiezen en Spatie om ze te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/demolish/red_jet_rabbit.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Rood Racekonijn Little Game