LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Scherpschutter 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Scherpschutter 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Scherpschutter 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Scherpschutter 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.

Spelbesturing

Met de 1 en 2 wissel je van wapen. Met de W krijg je je telescoopvizier of sta je op, met de S zoek je dekking of richt je naar de grond. Met de muisknop schiet je en met de spatiebalk herlaad je je wapen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/sharp_trigger.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Scherpschutter 2 Little Game