LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Schietende schurken. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Schietende schurken

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Schietende schurken" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Schietende schurken te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een bezorger, die wapens moet afleveren bij rijke stinkerds in een gebied waar dood en verderf lijkt te zijn gezaaid door een groep criminelen. De enige levende zielen die je tegenkomt, zijn mensen die je liever niet had willen ontmoeten: schurken die het gemunt hebben op jouw wapens. Scheur dus door deze verlaten stad en probeer uit handen te blijven van het tuig. Schiet op ze om ervoor te zorgen dat ze niet bij je in de buurt kunnen komen!

Spelbesturing

Gebruik de muis om te richten en te schieten. Hoe langer je de muisknop ingedrukt houdt, hoe groter je bereik. Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op 1, 2, 3, D, E en/of Shift om van wapens te wisselen. Gebruik de spatiebalk om een rake

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/robo_slug/delivery_man.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Schietende schurken Little Game