LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Schutter in het bos. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Schutter in het bos

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Schutter in het bos" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Schutter in het bos te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je loopt door het bos, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Monsters zweven door de lucht en hebben maar één doel: jou te pakken krijgen. Schiet ze neer voordat ze je kunnen aanvallen en spring op tijd over het water en andere obstakels heen. Zorg dat je niet al te veel levens verliest. Veel plezier met deze leuke retrogame!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en om te richten. Druk op A om te springen en op S om te schieten. Druk op het pijltje omlaag om een voorwerp op te pakken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/sole_gunner.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Schutter in het bos Little Game