LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Science Fictionmuseum. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Science Fictionmuseum

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Science Fictionmuseum" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Science Fictionmuseum te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het Science Fictionmuseum is een dekmantel voor een ondergronds lab waar gevaarlijke experimenten worden uitgevoerd. Veel bezoekers van het museum zijn al als proefpersonen gebruikt. Zo ook deze nietsvermoedende toerist, die opeens zwaar bewapend wakker wordt, 50 verdiepingen onder de grond. Help hem om de weg naar buiten te vinden!

Spelbesturing

Gebruik WASD om je te verplaatsen. Klik om te schieten. Druk op E om wapens te wisselen en op R om het spel opnieuw te laden. Met W kun je mijnen leggen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/shoot_and_avoid/museum_of_science_fiction.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Science Fictionmuseum Little Game