LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sierra 7. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sierra 7

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sierra 7" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sierra 7 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Er woedt een burgeroorlog tussen een burgerleger en de regering. Jij maakt deel uit van de Sierra 7-eenheid, die door de regering wordt ingezet om deze milities uit te schakelen. Schiet dus van je af en probeer de vijand uit de weg te ruimen!

Spelbesturing

Gebruik de muis of het toetsenbord om dit spel te spelen. Richten en schieten doe je met de muis. Druk op de spatiebalk om acties uit te voeren, op R om je wapen opnieuw te laden, F om je schietsnelheid te veranderen en Q om van wapen te veranderen. Door op V te drukken, kun je de nightvision inschakelen, als dat mogelijk is.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/counter_strike/sierra_7.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sierra 7 Little Game