LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sift Heads Cartels Act 3. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sift Heads Cartels Act 3

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sift Heads Cartels Act 3" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sift Heads Cartels Act 3 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Vinnie en zijn team worden achternagezeten door inspecteur Sam Lawrence. Dan keren de rollen zich om: niet Sam Lawrence, maar Vinnie en de zijnen beginnen een klopjacht. Tijdens deze klopjacht worden ze achternagezeten door een wraakzuchtige clan en lopen de dingen anders dan gepland... Help Vinnie om het er levend vanaf te brengen! In deze Sift Heads-aflevering zitten nieuwe wapens en vechttechnieken!

Spelbesturing

Klik om te schieten of te lopen. Druk op W of S om te wisselen tussen dekking / geen dekking. Wisselen van houding doe je met A en S. 1-9 = wisselen van wapen. Spatiebalk = wapen herladen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sift_heads/sift_heads_cartels_act_3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sift Heads Cartels Act 3 Little Game