LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sift Heads Street War. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sift Heads Street War

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sift Heads Street War" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sift Heads Street War te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In het eerste deel van deze nieuwe Sift Heads-serie krijgt Vinnie het aan de stok met werkelijk alle mafiaorganisaties die er maar zijn: de Italiaanse mafia, de Russische mafia en de Yakuza. In de prachtige 3D-omgeving vecht je samen met Vinnie tegen de gangsters.

Spelbesturing

Richten en schieten doe je met de muis. Gebruik W,A,S,D of de pijltjestoetsen om te bewegen en Shift als je wilt rennen. Druk op E als je iets wilt doen met bepaalde voorwerpen, of wanneer je met andere personages wilt spreken. Druk op de spatiebalk als je je wapen in de holster wilt doen. Wisselen van wapen doe je met 1, 2 en 3.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sift_heads/sift-heads-street-war.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sift Heads Street War Little Game