LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sift Renegade 3 Defiance. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sift Renegade 3 Defiance

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sift Renegade 3 Defiance" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sift Renegade 3 Defiance te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In deze bloederige Siftheads-game gaan we terug naar het verleden van Kiro, voordat hij Vinnie en Shorty nog maar kende. Zijn broer Keinji was toen nog in leven, en samen streden ze met hun katanas en andere traditionele, Japanse wapens, tegen vijandige clans. Verzamel geld om upgrades uit te kunnen voeren: hier zul je in verdere levels veel aan hebben!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. X = aanvallen. 1, 2, 3, 4 = van wapen wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/xiao_xiao/sift_renegade_3_defiance.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sift Renegade 3 Defiance Little Game