LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sterrenzwaard. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sterrenzwaard


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Sterrenzwaard, een origineel ruimteschietspel! In de meeste schietspellen gebruik je je eigen munitie om de vijand te verslaan. Het spel Sterrenzwaard is daarin heel anders: je absorbeert met je schild juist de munitie die de vijand, een reusachtig ruimteschip, op je afvuurt. Wanneer je munitie hebt geabsorbeerd, kun je deze afvuren op de vijand. Je schip kan in principe maar één kogelsoort tegelijk vasthouden. Je kunt vijandelijke kogels ook afketsen met je schild: je schild verliest hierdoor wel kracht, maar deze kracht komt geleidelijk weer terug. Hoe verder je komt, hoe sneller je zult moeten reageren, dus concentreer je goed en probeer zo lang mogelijk stand te houden tegen dat grote ruimteschip!

Spelbesturing

Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten besturing: de meest gangbare, met de muis, en de wat ingewikkelder, met het toetsenbord. In dit laatste geval gebruik de de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en druk je op X, shift of de spatiebalk om te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/raiden_x/star_glaive.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sterrenzwaard Little Game