LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Supertoren vol dode ninja's. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Supertoren vol dode ninja's

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Heb jij 'Toren vol dode ninja's' al gespeeld en vond je het ook zo'n spannend spel? Dan is hier het vervolg! Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel werpsterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltoetsen om te lopen, het pijltje omhoog om te springen en het pijltje omlaag om te kruipen. Als je twee keer op het pijltje omhoog drukt, kun je twee keer zo hoog springen. Houd het pijltje naar rechts ingedrukt om langs een muur naar beneden af te dalen, en houd het pijltje omhoog ingedrukt wanneer je juist tegen de muur op wilt klimmen. Druk op Z om je zwaard te gebruiken, op X om een werpster te gooien en op C om een bom te werpen. Gebruik de spatiebalk om een toverspreuk in te zetten!

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/ninjaman/super_house_of_dead_ninjas.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Supertoren vol dode ninja's Little Game